Підприємці впевнені, що Гідропарк зачищають для сина Януковича

Поділитися
© : kvs.gov.ua
Власники закладів у «Гідропарку» впевнені, що масове знесення розважальних об'єктів відбувається для того, щоб «зачистити територію для сина президента України».

«Вже усім зрозуміло, що незабаром дійде черга і до закладів, розташованих у капітальних спорудах. Не знесуть тільки ті будівлі, власники яких віддадуть не менше 50% частки у своєму бізнесі людям при владі. Ходять чутки, що територією Гідропарку зацікавився син президента України Віктора Януковича, який збирається забудувати цю територію», - повідомили бізнесмени журналістам «Ділової столиці».

Джерело видання у КМДА повідомило, що замовлення на розчищення острова від дрібних комерсантів дійсно виходить прямо з Адміністрації президента. У КП «Плесо» підтвердили, що зараз масово розривають з підприємцями договори на благоустрій території і чекають подальших розпоряджень щодо подальших дій.

Протягом останнього місяця на території Гідропарку було знесено близько 50 тимчасових споруд, в яких розташовувалися кафе, ресторани, дискотеки та інші розважальні заклади. Демонтаж проводився за приписом міської прокуратури.

Постраждалі від дій влади заявляють, що ані повідомлень про можливість демонтажу, ані схеми легалізації конструкцій не надали.

В останні роки підприємцям нав'язали договори про благоустрій території, які як з'ясувалося, не мають ніякої юридичної сили.

«За цими угодами бізнесмени платили КП «Плесо» з кожного закладу по 3 000 грн. на місяць. А в результаті людей вигнали зі своїх робочих місць руками прокуратури. Тільки в мене знесли чотири кафе, навіть не видавши розпорядження на демонтаж», - сказала журналістам голова Асоціації з захисту прав підприємців та найманих працівників Гідропарку Наталія Папсуй.

Деякі торговці запевняють, що ордер на розміщення МАФ від Головархітектури можна отримати за 30 000 грн., але і цей документ дає сумнівну гарантію збереження бізнесу терміном усього на півроку.

ZN.UA Нагадаємо, що син президента України Віктора Януковича - Олександр - є президентом будівельної корпорації «Менеджмент Ассетс Компанії» (МАКО).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі