Президента Чехії обстріляли з іграшкового пістолета (ВІДЕО)

Поділитися
© ceskenoviny.cz
Одягнений в камуфляж чоловік в п'ятницю вихопив пластмасовий пістолет і приставив його до боку президента Чехії. Інцидент стався, коли чеський президент брав участь в церемонії відкриття мосту в місті Храставе на півночі країни.

На урочистій церемонії відкриття мосту в місті Храстава в Ліберецькому краї невідомий сьогодні наблизився до президента Чехії Вацлаву Клаусу, приставив до його боку пластмасовий пістолет і кілька разів натиснув на спуск.
В результаті інциденту президент Чехії не постраждав.
Нападник спробував сховатися в натовпі, але був затриманий охороною президента. Чоловік був одягнений у камуфляжну куртку. Його ім'я вже встановлено, але поки пресі повідомили тільки, що йому 26 років.
Сам Клаус відреагував на подію спокійно, помітивши, що навколо "багато психічно неврівноважених людей". Після затримання нападника президент продовжив участь в урочистостях і спілкувався з місцевими жителями.
Пістолет, який використовував нападник, був точною копією справжньої зброї, але міг стріляти тільки пластмасовими кульками.
Ведеться розслідування інциденту і допит нападника. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі