При пограбуванні Правекс-банку в Києві поранено двох людей

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Озброєний чоловік кілька разів вистрілив «для переконливості своїх дій», вигріб з каси готівку і втік з місця події.

На вул. Тростянецькій у Києві (житловий масив Харківський) невідомий здійснив розбійний напад на філію одного з комерційних банків, повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві у п'ятницю, 4 травня.

Інформація про напад надійшла до чергової частини у п'ятницю о 16:40. За викликом одразу виїхали слідчо-оперативні групи Головного та Дарницького управлінь міліції.

«Попередньо встановлено, що кількома хвилинами раніше до приміщення банку забіг невідомий чоловік зі зброєю в руках і почав вимагати гроші. Заради переконливості своїх злочинних намірів нападник здійснив кілька пострілів, внаслідок чого двоє чоловіків з персоналу фінансової установи отримали вогнепальні поранення. Озброєний чоловік вигріб з каси готівку і зник з місця події», - йдеться в повідомленні.

«Постраждалі громадяни доставлені в лікарняний заклад. На місці злочину працюють експерти-криміналісти та оперативники. Сума викраденого встановлюється», - додали в міліції.

За фактом нападу порушено справу за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, на яку здійснено напад, або з погрозою здійснення такого насильства). Правоохоронці встановлюють обставини злочину, розпочато досудове слідство.

Як уточнює телеканал «Інтер», напад було здійснено на відділення Правекс-банку, розташоване в будівлі на вул. Тростянецькій, 5. !zn

Читайте також:

Складено рейтинг найбільш криміногенних районів Києва (карта)

Половина українців бояться, що їх можуть кинути до в'язниці ні за що

Донецькі грабіжники банку вже зізналися

Зброю грабіжників донецького банку знайшли в озері

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі