Принц Гаррі ліквідував в Афганістані одного з командирів "Талібану"

Поділитися
Принц пілотував ударний вертоліт Apache і вразив ціль ракетою Hellfire. Це сталося в провінції Гільменд у кінці жовтня під час патрулювання території, на якій, імовірно, знаходився один з командирів талібів. Ім'я вбитого не повідомляється.

У ході спецоперації в Афганістані принц Гаррі ліквідував одного з польових командирів руху ісламізму "Талібан", повідомляє в неділю, 23 грудня, The Sun з посиланням на власне джерело.

Принц пілотував ударний вертоліт Apache і вразив ціль ракетою Hellfire. За даними видання, це сталося в провінції Гільменд в кінці жовтня під час патрулювання території, на якій, імовірно, знаходився один з командирів талібів. Ім'я вбитого не повідомляється.

- Ісламісти готують сотні британських мусульман-фанатиків для вбивства принца Гаррі


Джерело The Sun також повідомило, що принц користується великою популярністю серед товаришів по службі, і ті дали йому прізвисько "Big H". "Він нормальний солдат. Всі хлопці в Афганістані поважають і люблять його. Він не проти випити і посміятися і такий же, як всі", - розповів співрозмовник видання.

Це друге відрядження принца Гаррі в Афганістан. У 2007-2008 роках він протягом 77 днів служив на передовій. Принц відправився додому достроково, оскільки про його відрядження та місцезнаходження стало відомо пресі. У 2009 році Гаррі почав вчитися керувати бойовим вертольотом і після десяти місяців навчання успішно здав кваліфікаційний іспит. У вересні 2012 року принц знову вирушив в Афганістан, цього разу в якості другого пілота-стрілка ударного вертольота Apache. Його відрядження має тривати чотири місяці. !zn

Читайте також:

Таліби оголосили полювання на принца Гаррі в Афганістані

В Афганістані таліби атакували базу, де служить принц Гаррі

Принц Вільям отримав до 30-річчя за заповітом від принцеси Діани 10 млн фунтів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі