Путін надіслав російський паспорт Депардьє, який відмовився від французького громадянства

Поділитися
Путін надіслав російський паспорт Депардьє, який відмовився від французького громадянства © voici.fr
Депардьє, який відмовився від французького громадянства, готові прийняти три країни: Бельгія, де він нещодавно купив будинок, Чорногорія, де у нього друзі та бізнес, і Росія. «Путін мені вже прислав паспорт!» - заявив актор.

Напередодні від'їзду до Бельгії актор Жерар Депардьє запросив кілька друзів випити шампанського у свій паризький ресторан. За словами одного з учасників зустрічі, він був у відмінному настрої і сказав, що почав готуватися до від'їзду «відразу після перемоги президента-соціаліста» Франсуа Олланд, пише Le Monde.

Коли хтось із запрошених висловив сумніви в тому, що Депардьє дійсно переїде до Бельгії, він сказав, що вже три країни готові його прийняти: Бельгія, де він нещодавно купив будинок, Чорногорія, де у нього друзі і бізнес, і Росія. «Путін мені вже прислав паспорт!» - заявив актор.

- Депардьє зі скандалом відмовився від французького громадянства

Як повідомлялося, Депардьє, котрий переїхав до Бельгії, щоб уникнути сплати податку на розкіш у Франції, заявив, що відмовиться від французького паспорта, бо прем'єр-міністр Жан-Марк Ейро назвав переїзд актора «негідним».

Агенти нерухомості повідомили про те, що Депардьє продає свій історичний маєток в Парижі (за деякими даними, його вартість - 50 мільйонів євро). Крім того, в актора у Франції є три ресторани і виноробний бізнес.

Нагадаємо, з 2013 року для французів, чий дохід перевищує 1,3 мільйона євро, він складе 75%. Гонорари Депардьє при цьому, за оцінками, становлять близько 2 мільйонів євро. !zn

Читайте також:

Французькі мільйонери будуть платити 75%-й податок

Більшість пільг в Україні отримують найбагатші громадяни

Путін і Олланд погодилися, що місце Тимошенко - не у в'язниці

Французькі міністри на першому засіданні урізали собі зарплату на 30%

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі