Вертоліт МВС, який розбився під Кіровоградом, не мав права на виліт

Поділитися
Вертоліт Мі-8, що розбився на аеродромі Олександрія в Кіровоградській області, був найелітнішим у військовій частині, з внутрішньою обшивкою з велюру. Серед загиблих в авіакатастрофі начальник розвідки полку, пілот і троє техніків з наземного обслуговування.

Стали відомі подробиці падіння вертольота під Кіровоградом, в результаті якого загинув начальник розвідки полку і ще четверо осіб.

За попередньою версією, вертоліт проходив «ТО» на землі і взагалі не повинен був підніматися в небо. Незрозуміло чому, але він все ж злетів, а потім стрімко почав втрачати висоту, зачепився гвинтом за землю і впав. В результаті падіння загинули п'ятеро: заступник командира військової частини (він же - начальник розвідки полку), пілот і ще троє техніків з наземного обслуговування. Один із загиблих при падінні випав з вертольота, і йому гвинтом відрізало голову.

- Під час аварії вертольота в Кіровоградській області загинули 5 людей


При падінні вертоліт не загорівся. Впавши, він проповз на «пузі» 100-150 метрів до повної зупинки і завмер на лівому боці, хвостом до траси.

За інформацією ЗМІ, вертоліт, що розбився, був найелітнішим у військовій частині, з внутрішньою обшивкою з велюру.

Нагадаємо, 25 грудня близько 16:00 На аеродромі Олександрія в Кіровоградській області розбився вертоліт Мі-8, який належав внутрішнім військам МВС України. Загинули 5 людей. !zn

Читайте також:

При катастрофі вертольота в Кіровоградській області загинули 5 людей

При аварії Ан-72 в Казахстані загинули 27 людей

У Криму впав літак, загинули три людини

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі