Росія і Білорусь тимчасово відновили авіасполучення

Поділитися
© kiev.vgorode.ua
Росія і Білорусь домовилися до четверга відновити авіасполучення. У четвер сторони мають намір врегулювати проблемні питання.

Білоруська і російська сторони тимчасово зняли заборону на авіасполучення між Мінськом і Москвою. Про це повідомив генеральний директор НАК «Белавиа» Анатолій Гусаров.

«Зараз стало відомо, що росіяни зняли заборону на польоти. Ми також, зі свого боку, знімаємо заборони», - зазначив глава авіакомпанії.

«Але це рішення про зняття заборон прийнято тимчасово - до четверга. У четвер почнуться переговори з питань авіасполучення між Мінськом і Москвою», - додав він.

У свою чергу заступник гендиректора «Белавиа» Ігор Чергінець зазначив, що в Національному аеропорту «Мінськ» проходить реєстрація відразу на два рейси до Москви авіакомпанії «Белавиа». За його словами, літаки вилетять, як тільки це буде можливо, швидше за все, після 11:00 за мінським часом. При цьому Чергінець підкреслив, що рішення є тимчасовим.

Нагадаємо, сьогодні російська авіаційна влада повідомила Національній авіакомпанії «Белавиа» про анулювання в односторонньому порядку дозволів на польоти до Москви для білоруських авіаперевізників. Однією з причиною даного безпрецедентного кроку стала різниця у підходах до кількості рейсів до Москви, що виконуються «Белавиа», і кількості рейсів, які здійснюють російські авіакомпанії до Мінська. !zn

Читайте також:

Москва перервала авіасполучення з Мінськом

Українські авіакомпанії скасовують харчування для пасажирів

Білорусь відмовилася від внутрішніх авіаперельотів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі