З 1 січня повертається продаж залізничних квитків за паспортами

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Тепер для посадки в поїзд знову необхідно буде пред'являти посвідчення особи, яким може бути як паспорт, так і студентський квиток, військовий квиток, посвідчення моряка та інші.
Міністерство інфраструктури з 1 січня 2013 року знову вводить іменний продаж залізничних квитків.
Як повідомив віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков, це є вимушеною мірою у зв'язку зі спекуляцією і корупцією.
За словами пана Колеснікова, для посадки в поїзд необхідно буде пред'являти посвідчення особи, яким може бути як паспорт, так і інші посвідчення, зокрема, студентський квиток, військовий квиток, посвідчення моряка та інші.
За його словами, "Укрзалізниця" та Мінінфраструктури отримують тисячі листів від пасажирів, які звертаються з проханням впровадити іменні квитки. Крім того, як повідомив Колесников, з'ясувалося про спекуляції з боку самих працівників залізниць: касирів та провідників. "Ми перевірили один поїзд - і з 120 пасажирів 90 були без квитків. Залізниця працює для пасажирів, тому ніякої спекуляції бути не може. Це головне", - підкреслив віце-прем'єр.
Нагадаємо, «Укрзалізниця» скасувала продаж квитків за паспортами або іншими документами, що засвідчують особу, в листопаді 2007 року. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі