З початку року у київському метрополітені травмувалося 70 пасажирів

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Найчастіше пасажири травмуються під час перебування на ескалаторах - 23 випадки, на сходах - 14 випадків, а також на платформах станцій - 8 випадків.

У Київському метрополітені за 11 місяців поточного року травмувалося 70 пасажирів, найчастіше - на ескалаторах.

Як повідомляє прес-служба Київського метрополітену, 37 випадків сталося через особисту необережність, 24 - внаслідок порушення правил користування метрополітеном, 7 пасажирів отримали травми через раптове погіршення самопочуття, ще 2 - з інших причин.

Найчастіше пасажири травмуються під час перебування на ескалаторах - 23 випадки, на сходах - 14 випадків, а також на платформах станцій - 8 випадків.

З початку року 9 дітей віком від 2 до 7 років отримали травми різних ступенів важкості, 8 з цих випадків сталися на ескалаторах станцій. У метрополітені наголошують, що найчастіше діти травмуються через безвідповідальність батьків та недотримання правил користування метрополітеном. Не усвідомлюючи можливих трагічних наслідків, батьки не контролюють поведінку малолітніх дітей під час перебування в метрополітені.

Київський метрополітен закликає пасажирів дотримуватися вимог правил користування метрополітеном та правил поведінки на ескалаторах, дбати про власну безпеку і привчати дітей до дисципліни під час перебування в метрополітені. !zn

Читайте також:

У Києві відкрили станцію метро «Іподром»

Якщо все буде гаразд, метро на Троєщину проведуть років через п'ять

Станцію метро «Теремки» відкриють у травні 2013 року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі