Сімейство Ландиків зажадало від Марії Коршунової повернути гроші

Поділитися
© University of Miami
Роман Ландик буде не лише домагатися скасування умовного вироку і зняття судимості. Крім того, сім'я Ландика вимагає від жорстоко побитої Марії Коршунової повернути 320 тис. грн компенсації.

Мати Ландіка-молодшого позивається до Коршунової і вимагає повернути 320 тисяч гривень, які виплатили дівчині за моральну шкоду.

«Сьогодні прийшла повістка на 24 квітня, де відзначено, що на мене подали цивільний позов. Вимагають повернути компенсацію - 320 тисяч», - сказала Коршунова в інтерв'ю «ТСН. Особліве».

Марія нагадала, що батько Романа, народний депутат Володимир Ландик влітку за моральну шкоду заплатив їй 320 тис. грн. Тепер його дружина вимагає їх повернути. «Вона пише, що це угода, і, оскільки це було без її згоди, вимагає її розірвати», - сказала Коршунова.

Марія зізнається, що повернути гроші вона не може, оскільки всі їх витратила на адвокатів і лікування. «Ну я спочатку відмовлялася від компенсації від цієї родини... А потім коли я дізналася, скільки коштуватимуть послуги адвоката в цій резонансній справі... І адвокат, лікування, потім почався суд, знову лікування. Я лікувала струс, потім я лікувала нерви, знову нерви, нерви».

Водночас адвокат Романа Ландика телефоном пояснила, що повістка до суду, яку отримала Марія Коршунова, до грошової компенсації стосунку не має і про позов їй нічого не відомо. Йдеться лише про апеляцію на вирок і зняття судимості з Романа.

Як повідомлялося, 4 липня 2011 року в луганському ресторані «Баккара» Роман Ландик жорстоко побив Марію Коршунову. Відеозапис інциденту викликав величезний суспільний резонанс у країні, і проти Ландика порушили кримінальну справу за статтею «хуліганство».

Ленінський районний суд Луганська 19 січня засудив Романа Ландика до трьох років позбавлення волі з відстрочкою на три роки і відпустив його в залі суду. !zn

Читайте також:

Адвокати: Злочинниця Коршунова, що ледь не вбила Ландика, ще і користолюбна

Адвокат Суслікова попросила закрити «сфальсифіковані» справи Ландика

Ландик вимагає в суд єврокомісара

Ландик вимагав для себе розстрілу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі