Шустер буде офіційно брати з кандидатів-мажоритарників по 80 тис. грн

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Для участі в новому проекті Савіка Шустера кандидати в народні депутати повинні будуть заплатити по 80 тис. грн (без податків). Програми можуть бути присвячені проблемам ЖКГ, доріг тощо.

«Савік Шустер Студія» починає спеціальний проект про парламентські вибори, який виходитиме в ефір на місцевих телеканалах з київської студії, повідомлено на сайті «Незалежної асоціації телерадіомовників».

У кожній з програм ток-шоу «Свобода вибору. Ваші кандидати у студії Савіка Шустера» обговорюватимуть проблеми конкретного регіону й держави з учасниками - кандидатами в мажоритарних округах.

Проект створюють на кошти учасників, а також за рахунок благодійних внесків. Вартість участі - 80 тис. грн без податків. Участь у проекті оплачують за рахунок виборчого фонду кандидата.

«Цей проект надасть можливість телеглядачам отримати об'єктивну інформацію про учасників парламентських виборів, і розібратися в стрімкій виборчій кампанії» - сподівається Савік Шустер, генеральний директор студії.

У кожну програму буде запрошено 8-12 гостей - кандидатів. Лідери політичних партій зможуть взяти участь у програмі не більше одного разу за цикл програм у будь-якому з обраних регіонів. Програми можуть бути присвячені проблемам ЖКГ, доріг тощо.

У програмі братимуть участь 50 мешканців області, про яку йтиметься. Вони реагуватимуть на сказане політиками в студії, голосуватимуть за темами програми.

Запис або прямий ефір проекту 16 вересня - 25 жовтня. !zn

Читайте також:

Колесниченко заявив, що 1 млн підписів за закриття програми Шустера зібрав не він

Охорона Азарова не пустила Яценюка на шоу Шустера

Савік Шустер використовував в ефірі маніпулятивні технології - соціолог

Інститут країн СНД звинуватив Шустера в антиросійській пропаганді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі