Синоптики перенесли мокрий сніг у Києві на післявиборчий день

Поділитися
© Lotus Carroll, flickr.com

Погоду в Україні 27 жовтня буде визначати тепла повітряна маса, яка переміститься з Балкан, лише на крайньому заході холодна повітряна маса з центральної Європи. Під впливом активних атмосферних фронтів буде волого і вітряно.

Як повідомляє Укргідрометцентр, очікуються дощі, на крайньому заході з мокрим снігом, у західних областях, а вдень в Україні місцями сильні опади, в Криму та Приазов`ї вночі без опадів, вдень місцями дощ.

Вітер південний, південно-західний, у західній частині з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, в Україні місцями пориви 15-20 м/с, в Криму 25 м/с.

Температура вночі 5-10° тепла, на Луганщині 2-7°, вдень у західних та північних областях 9-14°, в центральних і східних областях 13-18°, у південних областях вночі 10-15°, вдень 18-23° , в Криму вночі 13-18°, вдень 21-26°; на крайньому заході вночі та вдень 2-7° тепла.

У Києві - дощ, вдень місцями сильний.

Температура вночі 7-9° тепла, вдень 11-13° тепла.

- Синоптики пообіцяли жителям Південного Сходу некомфортні умови для голосування


За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 28 жовтня найвища температура була +19,6 у 1895р., найнижча -12,3 в 1912р.

У понеділок, 29 жовтня, часом дощ, в західних областях з мокрим снігом, вдень місцями, крім Криму та Приазов'я, сильні опади.

Вітер південно-західний з переходом на північний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря протягом доби: у західних областях від 2° морозу до 3° тепла, у північних областях та на Закарпатті 2-7° тепла, у центральних областях 9-14°, на півдні та сході вночі 11-16°, вдень 17 -22°, в Криму до 26°.

У Києві часом дощ та мокрий сніг, вдень місцями сильні опади. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень 4-6° тепла. !zn

Читайте також:

Синоптики попередили про різке погіршення погоди на вихідних


Синоптики пообіцяли жителям Південного Сходу некомфортні умови для голосування

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі