Синоптики прогнозують збереження морозів у найближчі дні

Поділитися
© ZN.UA
У найближчу добу територія України залишиться під впливом холодного повітря, погоду визначатиме поле підвищеного тиску, лише у західній та південній частині - атмосферні фронти.

У вівторок, 18 грудня, у західних, південних областях, у Криму та Приазов'ї невеликий сніг, на півдні Криму з дощем, на решті території без опадів, повідомляє Укргідрометцентр.

На дорогах країни місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, східний, 7-12 м/с, у південній та східній частині пориви 17-22 м/с.

Температура у західних і південних областях вночі 6-12° морозу, вдень 1-6° морозу, в Криму та на Закарпатті вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла. На решті території країни вночі -13 - 18°С, в Сумській та східних областях -17 - 22°С, в Луганській області до -25°С, вдень -8 - 13° С.

У Києві - без опадів. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 14-16° морозу, вдень 10-12° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 18 грудня найвища температура була +10°С у 1989 році, найнижча -21,4°С у 1946 році.

За прогнозами синоптиків 19 грудня в Україні очікується без істотних опадів, лише у південній частині та місцями в східних областях невеликий сніг, у Криму з дощем. На дорогах ожеледиця.

Вітер східний, південно-східний, на півдні з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, у південній та східній частинах пориви 15-20 м/с, в Криму та Приазов'ї місцями 25-28 м/с, хуртовини.

Температура повітря вночі 11-16° морозу, на північному сході країни місцями 20-22°, вдень 6-12° морозу. У південних областях України вночі 5-10°, вдень 2-7° морозу, в Криму та на Закарпатті вночі 0-5° морозу, вдень близько 0°, на Південному березі Криму до 6° тепла.

У Києві - без опадів. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 12-14°, вдень 7-9° морозу. !zn

Читайте також:

У Тернополі через сніг закрили школи: діти не можуть дістатися

На розчищення доріг у Західній Україні кинули військових (ВІДЕО)

ДАІ перекрила найбільш засніжені дороги України (СПИСОК)

У понеділок Україну накриють морози до - 20°

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі