Складено рейтинг найбільш криміногенних районів Києва (карта)

Поділитися
© mycityua.com
Найбільша кількість тяжких злочинів відбувається у Шевченківському районі, Голосіївський район - лідер за незаконним обігом наркотиків, а найбільш спокійним для життя визнано Печерський.

За підсумками першого кварталу цього року найбільш криміногенним районом столиці став Шевченківський. Саме він лідер за загальною кількістю розкритих злочинів - 409. Серед них 109 тяжких. Також Шевченківський район лідер за пограбуваннями, квартирними крадіжками, шахрайством та хуліганством.

На другому і третьому місці за кількістю злочинів - Дніпровський і Голосіївський райони. У них було розкрито відповідно - 381 і 375 злочинів. Кількість тяжких злочинів у цих районах - 92. При цьому Голосієво прославилося рекордною статистикою затриманих за незаконний оборот наркотиків - 126 випадків. Також мешканці обох районів потерпають від злодіїв. При цьому Дніпровський район найбільш люблять квартирники, і від злочинців тут не рятують навіть броньовані двері.

На «почесному» четвертому місці - Святошино. Цей район став одним з лідерів з викрадення авто - 6 випадків. Також Святошино на другому місці за кількістю шахрайств - 27 та затримання наркоділків - 125, також тут часто трапляються грабежі.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
В Оболонському районі було розкрито 366 злочинів, з яких 104 тяжких. На Оболоні також знайшли 6 викрадених авто. Інших кримінальних рекордів тут не встановлено.

А от Дарницький район кримінальний лідер відразу за двома видами злочинів. Саме тут розкрили найбільшу кількість крадіжок - 168, та розбійних нападів - 8. У Деснянському районі найбільша кількість затриманих за заподяіння тяжких тілесних ушкоджень. Також цей район люблять домушники, яких тут затримали за скоєння 29 крадіжок.

Солом'янський район один з найбільш благополучних за загальною кількістю злочинів - 264 випадків. Проте саме тут, кияни ризикують стати жертвами грабіжників. До того ж, тут розкрили 7 розбійних нападів і два вбивства.

Найбільш безпечний, за підсумками минулого року визнано Подільський район, який цього року став лідером щодо розкритих убивств, і посів третє місце за спійманими автовикрадачами. При цьому, саме тут кияни найменше ризикують стати жертвами грабіжників і злодіїв.

За загальною кількістю злочинів найбільш безпечним районом столиці визнано Печерський. Тут низька статистика тяжких злочинів, розбійних нападів, крадіжок з квартир, викрадень автівок. !zn

Читайте також:

Складено рейтинг найбільш криміногенних районів України

Вільнюс визнано кримінальною столицею ЄС

У Києві затримали п'ятьох міліціонерів, які тортурами покращували статистику

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі