Помер ще один потерпілий у результаті стрілянини в Фінляндії

Поділитися
© newsfiber.com
Один з постраждалих у ході стрілянини у фінському місті Хювінкяа, що знаходився в критичному стані, помер у лікарні від отриманих ран. Мотиви нападника 18 річного хлопця, якого вже затримала поліція, на даний момент невідомі.

Поліція Фінляндії заарештувала ймовірного злочинця, який відкрив вогонь по натовпу в суботу в місті Хювінкяа на півдні Фінляндії, повідомляє британська телерадіокорпорація Бі-бі-сі.

Підозрюваний - молода людина 18 років. За даними поліції, він був заарештований через кілька годин після нападу і не чинив опору при затриманні.

Раніше в суботу в місцевих ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що невідомий відкрив стрілянину з гвинтівки з даху одного з будинків. У результаті обстрілу загинула 18-річна дівчина, вісім людей отримали поранення, деякі з них знаходяться в критичному стані.

Один з постраждалих у ході стрілянини в місті Хювінкяа, що знаходився в критичному стані, помер у лікарні від отриманих ран, повідомляє Бі-бі-сі. Даних про особистість жертви не має.

За даними газети "Ілталехті" (Iltalehti) померлий був членом місцевої бейсбольної команди. У лікарнях перебувають ще семеро поранених, зокрема жінка-поліцейський, стан якої оцінюється як критичний.

Читайте: У Фінляндії 18-річний з даху ресторану відкрив стрілянину по людях. Є жертви

Президент Фінляндії Саулі Нііністе (Sauli Niinisto) висловив співчуття близьким та членам сімей загиблих.

Мотиви нападника на даний момент невідомі.

За даними поліції, подія сталася в ніч на суботу поблизу залізничного вокзалу. За її інформацією, стрілянина сталася о 1:50 за місцевим часом на вулиці Ууденмаанкату (Uudenmaankatu). Свідки кажуть, що пролунало близько двадцяти пострілів. Стрілянина велася з даху невисокої будівлі поблизу ресторану Amarillo і універмагу S-market.

Як повідомив головний комісар поліції Сату Койву (Satu Koivu), передбачуваного злочинеця затримано приблизно о 7.45 в двох кілометрах від місця події. Це молода людина 18 років з "чистим минулим". При собі в нього зброї не було, не було і дозволу на носіння зброї. Імовірно, він скористався крупнокаліберною мисливською зброєю одного зі своїх знайомих.

Читайте також:

В Осло 40 тис. людей заспівали пісню про світ, який ненавидить Брейвік (відео)


Суд у справі Оксани Макар буде проходити в закритому режимі

Брейвік відразу після арешту попросив пластир, щоб заклеїти палець

У Брейвіка кинули черевиком у залі суду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі