Сніг в Україні випаде тільки у грудні

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
До кінця листопада погода в Україні істотно змінюватися не буде, а сніг випаде вже у грудні. Температура до кінця місяця - від +1 до +6, на півдні - до +13.

Протягом найближчого тижня в Україні буде відносно тепла і суха погода. Про це на брифінгу повідомив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

«Щодо подальшого розвитку синоптичної ситуації в Україні, то вона визначається досить потужним антициклоном, який знаходиться на півдні європейської частини Росії і своїм виступом досягає території України, він в цілому посприяє відносно теплій і сухій погоді на території України. У найближчий тиждень ніяких істотних змін в погодні умови на території України він не принесе. Практично весь тиждень буде без опадів, лише 21-22 листопада на крайньому півдні України може випасти невеликий дощ», - сказав Кульбіда.

За його словами, протягом тижня передбачаються також ранкові тумани, які однак не загрожують безпеці руху. Температура повітря по Україні становитиме вночі від 0 до -4 за винятком південного регіону, де буде від +1 до +5, а в Криму від +3 до +8. Вдень температура буде по Україні від +1 до +6, а на Закарпатті та в південному регіоні до +13.

Крім того, Кульбіда додав, що до грудня погода змінюватися не буде і сніг, найімовірніше, випаде вже у грудні. !zn

Читайте також:

Через зміни клімату українці незабаром можуть не побачити снігу

Цього тижня в Україні без опадів та до +5

До кінця століття температура у всьому світі може зрости на 4 градуси

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі