Співробітник поліції забув у потязі таємне досьє лондонської Олімпіади-2012

Поділитися
У вагоні потяга в англійському графстві Кент було загублено таємне досьє з безпеки лондонської Олімпіади-2012, що містить деталі планів забезпечення поліцією порядку в період Ігор і тренувань перед ними.

Папку з документами, що розкривають тактичні особливості роботи поліції, було з необережності залишено у транспорті співробітником правоохоронних органів. Пасажир, який виявив її, передав досьє популярній газеті, яка опублікувала у зв'язку з цим матеріал під заголовком «Олімпійська ганьба». За її словами, високопоставленого представника поліції вже було викликано начальством для надання пояснень.

У документах було детально сформульовано заходи щодо встановлення безпеки на олімпійських об'єктах британської столиці. Окрім того, знайти там можна було і протоколи засідань на високому рівні, де обговорювалися шляхи протидії терористичній загрозі. У досьє містилися імена та номери мобільних телефонів констеблів поліції і численні скарги правоохоронців на неполадки у роботі рації.

У поліції спробували згладити ефект від звістки про те, що трапилося, заявивши, що насправді папка не містить нічого таємного про роботу правоохоронних органів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі