Здійснено замах на екс-прокурора Харківської області

Поділитися
© rgnews.net
У центрі Харкова біля житлового будинку прогримів вибух, в результаті якого постраждав екс-прокурор і його товариш. Дану пригоду розцінюють як замах.

У Харкові у результаті вибуху постраждав екс-прокурор Харківської області Василь Синчук.

За словами начальника центру громадських зв'язків Головного управління МВС України у Харківській області Лариси Волкової, 12 березня близько 20:30 до чергової частини Київського райвідділу міліції Харкова надійшло повідомлення про вибух невідомого предмета у будинку на вулиці Петровського у центрі Харкова.

Від вибуху (імовірно гранати) постраждали екс-прокурор Харківської області Василь Синчук, а також один з його супутників (32-річний чоловік), які в цей момент з виходили з під'їзду будинку і підходили до машини.

Постраждалі самостійно повідомили про подію до міліції і дісталися до лікарні.

Екс-прокурор отримав поранення ніг та обличчя, у даний час він перебуває у Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги імені Мещанінова у стабільному стані середньої тяжкості.

Міліція порушила кримінальну справу за фактом замаху на екс-прокурора Харківської області Василя Синчука. Справу порушено слідчим управлінням ГУ МВС в Харківській області за статтею 15 і частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу (замах на вбивство). Ведеться слідство.

Синчук керував прокуратурою Харківської області з лютого 2004 по 30 червня 2010 року, коли написав заяву про звільнення у зв'язку з переведенням на роботу в Генеральну прокуратуру України. !zn

Читайте також:

Замах на Чижмаря замовив співробітник київської міліції

У Лондоні попереджено замах на Папу Римського


Лідера «Патріот України» поранили бойовими патронами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі