США підтримали політ Путіна на чолі зграї журавлів

Поділитися
© Вести.ру
У США задоволені, що президент Путін особисто втрутився в ситуацію з порятунком стерхів. За океаном впевнені, що російський лідер "залучає вкрай необхідну міжнародну увагу до становища цих знаменитих мігруючих птахів".

Держдепартамент США підтримав ініціативу президента РФ Володимира Путіна з порятунку рідкісного виду журавлів - стерхів.

"Ми бачили відео. І уряд РФ, і особисто президент Путін дуже прихильні до справи збереження дикої природи. Не знаю, чи всі ви в курсі того, що сибірські журавлі знаходяться під загрозою повного зникнення. Так що президент Путін особисто втрутився у ситуацію", - сказав представник держдепартаменту США Патрік Вентрелла у відповідь на прохання прокоментувати вчинок Путіна, який отримав неоднозначну оцінку в російському інтернеті.

- Журавлі визнали в секретному дельтаплані Путіна ватажка і кинулися за ним на південь (ВІДЕО)

"Ми, США, залишаємося прихильні завданню збереження і запобігання незаконним перевезенням рідкісних видів, у тому числі тигрів, леопардів і полярних ведмедів. І його (Путіна) особиста участь привертає вкрай необхідну міжнародну увагу до становища цих знаменитих мігруючих птахів", - підкреслив Вентрелла.

Як повідомлялося, Путін взяв участь в одному з експериментів, мета якого - показати вирощеним в розпліднику стерхам маршрут перельоту. Перебуваючи за штурвалом мотодельтаплану, який птахи приймають за свого ватажка, Путін здійснив три польоти, перший - ознайомлювальний, а два інших - із птахами. !zn

Читайте також:

Для польоту на чолі зграї журавлів Путіну видадуть білий халат, шолом і дзьоб

У Росії опозиціонери презентували доповідь про розкішне життя Путіна: 20 палаців, 43 літаки та 4 яхти

Путін визнав, що Росія готувалася до війни з Грузією за рік до її початку

Колишній кухар Путіна розповів про його «параноїдальний страх» бути отруєним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі