Стало відоме ім'я підозрюваного у нападі на коледж в Тулузі, терорист пообіцяв здатися

Поділитися
© Yuri Kozyrev / NOOR for TIME
Влада Тулузи готується до проведення евакуації людей, що живуть по сусідству з будинком, де заблоковано підозрюваного у скоєнні нещодавніх убивств на півдні Франції.

Терорист, заблокований поліцією у житловому будинку в Тулузі, пообіцяв протягом дня скласти зброю. 24-річний виходець з Алжиру з французьким громадянством підозрюється у серії нападів на військових, а також на єврейську школу в Тулузі. За даними місцевих ЗМІ, ім'я підозрюваного - Мохаммед Мера. Перемовини з ним тривають з раннього ранку 21 березня.

Наразі влада Тулузи готується до проведення евакуації людей, що живуть по сусідству з будинком, де заблоковано підозрюваного у скоєнні нещодавніх убивств на півдні Франції.

До місця події під'їжджають автобуси.

Раніше людина, забарикадована в Тулузі, оголосила себе бойовиком "Аль-Каїди". Під час перемовин із владою вона назвала напад на єврейську школу помстою за загибель палестинських дітей у конфлікті з Ізраїлем, а також за військову присутність Франції в мусульманських країнах.

Час від часу біля обложеного будинку чутно постріли. У перестрілці з Мерою постраждали вже троє поліцейських. Дотепер на руках у злочинця залишаються автомат Калашникова і пістолет-кулемет Узі. Також у Мери був пістолет, але він викинув його з вікна в обмін на засоби зв'язку. Близько 9:00 ранку за місцевим часом очевидці повідомили про гучний галас в районі подій - це поліція підірвала машину, що заблокувала доступ до обложеного дому.

Раніше французька поліція заарештувала брата Мери, який підозрюється у причетності до його злочинів. Матір злочинця привезли до обложеному дому в Тулузі, однак вона відмовилася вести перемовини з сином.

У результаті збройного нападу на єврейську школу в Тулузі 19 березня загинули троє дітей і рабин. Незадовго до цього зі зброї того ж калібру були застрелені троє військовослужбовців арабського походження в Тулузі і Монтобані. У всіх випадках злочинець діяв, пересуваючись на скутері. !zn

Читайте також:

Вбивства на півдні Франції були здійснені «у відповідь на вбивства палестинських дітей»


У Франції невідомий влаштував стрілянину у дворі єврейської школи: загинули троє дітей

Глава МВС Франції заявив, що не всі цивілізації рівні, натякнувши на іслам

Франція продовжить позбуватися нелегальних іммігрантів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі