Станцію метро «Хрещатик» теж закриють на час Євро-2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Під час Євро-2012 в ручному режимі працюватимуть всі станції метро, ​​найближчі до НСК «Олімпійський». Київська влада поки не знає, коли і які станції будуть закриті. Точно не будуть працювати на вхід і вихід «Хрещатик» та «Майдан Незалежності».

Станція метро «Хрещатик» у Києві, як і станція «Майдан Незалежності», також буде закрита для входу-виходу пасажирів на період Євро-2012. Про це повідомив начальник Головного управління транспорту та зв'язку КМДА Євген Водовозов.

«Дві станції метро - «Хрещатик» та «Майдан Незалежності» днями закриються повністю на вихід. Вони будуть працювати - «Майдан Незалежності» як пересадочна станція. Але вони не будуть працювати на вхід-вихід», - сказав Водовозов.

У той же час на прохання уточнити кількість закритих станцій метро, оскільки раніше повідомлялося лише про закриття станції «Майдан Незалежності», керівник управління відповів: «Буде все в ручному режимі».

«Якщо будуть спокійні дні, то будемо відкривати станцію «Хрещатик». «Майдан Незалежності» - закритий, тому що його вихід саме у фан-зоні. Станція «Хрещатик» працюватиме у ручному режимі», - сказав Водовозов.

Читайте: У центрі Києва перекривають рух до 7 липня

Він не виключає також, що в ручному режимі також будуть працювати станції метро, найближчі до НСК «Олімпійський». Але при цьому він нагадав, що в дні проведення матчів за 4 години до їх початку будуть закриватися станції метро «Палац спорту» та «Олімпійська». Їх робота буде поновлюватися через годину після завершення матчів. !zn

Читайте також:

Міліція купила 1,5 тисячі електронних перекладачів, аби спілкуватися з іноземними вболівальниками

На Євро-2012 київське метро працюватиме на годину довше

Київська влада обіцяє безкоштовний Wi-Fi навіть після Євро-2012

Бетонні урни в центрі Києва прибрали через вибухи у Дніпропетровську

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі