Студентам радять не хвилюватися через стипендії

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
До кінця І кварталу всі вищі навчальні заклади мають повністю розрахуватися із заборгованістю перед студентами, включаючи здійснення індексації.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки, молоді та спорту.

Зокрема, у відомстві наголошують, що на 2011 рік у повному обсязі забезпечені коштами на стипендіальні виплати та індексацію стипендій. Однак, через те, що державним бюджетом на 2011 рік доходна частина державного бюджету у цілому по місяцях затверджена нерівномірно, видаткова частина дербюджету, у тому числі і Міністерства, у помісячному розрізі також є не рівномірною.

«Через це, на січень та лютий вищі навчальні заклади забезпечені коштами на стипендії у повному обсязі, а індексація стипендій, відповідно до затверджених державним бюджетом лімітів, запланована у березні», - йдеться в повідомлені.

Крім того, для попередження утворення заборгованості Міносвіти звернулось до Міністерства фінансів з проханням наблизити видатки на індексацію стипендій з наступних місяців на березень поточного року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі