Суд оприлюднив свідчення Оксани Макар: Я не могла чинити опір насильникам, бо була п'яна

Поділитися
© novostiua.net
Дівчина розповіла, що в той трагічний для неї вечір 8 березня троє молодих людей обманом заманили її в квартиру. "Через алкогольне сп'яніння я фізично опиратися не могла. Тому пригрозила повідомити про те, що трапилося в міліцію", - йдеться в її свідченнях.

На суді в справі про згвалтування та вбивство 18-річної мешканки Миколаєва Оксани Макар 5 липня були вперше зачитані її свідчення, які вона перед смертю встигла дати в лікарні.

Дівчина розповіла, що в той трагічний для неї вечір 8 березня троє молодих людей обманом заманили її в квартиру. Вони говорили, що там є ще одна дівчина, з якою її хочуть познайомити.

«Через невизначений час я прийшла до тями в дуже темній кімнаті, лежачи на дивані - від того, що мене хтось гвалтував. Це був хтось з цих трьох хлопців. Хто саме це був, я не пам'ятаю. Події пам'ятаю розмито. Але можу зробити висновок, що гвалтували мене всі троє хлопців», - розповіла слідчим Макар.

«Оскільки своєї згоди на статевий акт я не давала, я почала обурюватися з цього приводу. Унаслідок алкогольного сп'яніння я фізично опиратися не могла. Тому пригрозила повідомити про те, що трапилося в міліцію. Що було далі, не пам'ятаю», - йдеться далі у свідченнях.

- Насильник Оксани Макар не пам'ятає, що робив, бо був п'яний


Також Макар сказала, що в барі, коли познайомилася з хлопцями, просила їх купити їй випити. Вона сказала, що тільки в квартирі піддалася на вмовляння хлопців і випила чарку горілки. Від випитого Оксані стало погано, і вона хотіла піти. Після цього епізоду спогади дівчини обриваються до моменту, коли вона прийшла в себе на дивані.

Нагадаємо, Оксана Макар померла 29 березня в Донецькому опіковому центрі, де вона перебувала з 16 березня і перенесла кілька операцій, зокрема з ампутації руки. Однак отримані травми виявилися несумісними з життям.

Макар знайшли 10 березня у Миколаєві недалік будмайданчика у важкому стані - тіло дівчини було обвуглене, але вона могла спілкуватися з міліціонерами та лікарями, які приїхали за викликом

Як з'ясувалося пізніше, Оксану Макар згвалтували і намагалися спалити живцем троє молодих людей. Було порушено кримінальну справу за фактом замаху на вбивство, підозрюваних затримали.

Після смерті Оксани Макар справу проти причетних до скоєння злочину Максима Присяжнюка, Артема Погосяна і Євгенія Краснощока було перекваліфіковано зі статті «замах на вбивство» на статтю «умисне вбивство». Підозрюваним загрожує позбавлення волі від 15 років до довічного ув'язнення.

Читайте також:

Фанати вбивць Оксани Макар зібрали 100 тис. гривень на їх підтримку і обіцяють «мстити бидлу»


Оксану Макар гвалтували, коли думали, що вона вже мертва

Гвалтівників Оксани Макар хотіли розстріляти прямо в суді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі