Суд у США відмовився прибирати "Невинність мусульман" з YouTube

Поділитися
Суд у США відмовився задовольнити позов актриси, яка вимагала заблокувати доступ до фільму "Невинність мусульман" на YouTube через те, що творець фільму Накула Бесслі нібито обдурив її, не розповівши про антиісламську спрямованість стрічки. Актриса пообіцяла в найближчі тижні домогтися перегляду судового вердикту.

Суд у США відмовився задовольнити позов актриси, яка вимагала заблокувати доступ до фільму "Невинність мусульман" на YouTube. Про це 20 вересня повідомляє Agence France-Presse.

Сінді Лі Гарсіа, що брала участь у зйомках стрічки, у своєму позові заявляла, що творець фільму Накула Бесслі обдурив її, не розповівши про антиісламську спрямованість "Невинності мусульман". У зверненні актриси зазначалося, що вихід фільму завдав їй репутаційної шкоди, а також викликав погрози фізичної розправи на її адресу.

У рішенні суду сказано, що актриса не надала документів, що підтверджують її співпрацю з творцями "Невинність мусульман". Сама Лі Гарсіа пообіцяла в найближчі тижні домогтися перегляду судового вердикту, надавши додаткові докази своєї позиції.

- Творці фільму «Невинність мусульман» ошукали акторів, змінивши сценарій стрічки

- Росія пішла шляхом мусульманських країн: доступ до YouTube буде закритий на початку листопада (ВІДЕО)

Трейлер до фільму "Невинність мусульман", який в негативному світлі виставляє пророка Мухаммеда, на початку вересня викликав численні акції протесту, а також напади на американські посольства в ряді країн Близького Сходу, Африки та Азії.

Раніше Google закрив доступ до фільму в ряді країн, де він був визнаний таким, що порушує законодавство, зокрема, в Індії, Індонезії, Малайзії і Саудівській Аравії. Влада Пакистану, Судану, Афганістану та Бангладеш через ролик повністю закрила доступ до відеопорталу. !zn

Читайте також:

Єгипетський імам вимагає стратити всіх учасників зйомок фільму «Невинність мусульман»

Єгипет оголосив у розшук творця фільму «Невинність мусульман»

У Франції журнал з карикатурами на пророка Мухаммеда побив рекорди продажів: його перевидадуть

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі