Син Черновецького почав позбуватися українських активів

Поділитися
Сім'я столичного мера позбувається всіх активів в Україні.

Фітнес-клуб «Фрістайл» на вул. Червоноткацькій, 42, дітище Степана Черновецького, сина чинного столичного мера, закрився, і з 1 червня належить мережі «Спортлайф» - взятий в оренду на 15 років.

Розірвав ділові відносини С.Черновецький і з Вадимом Бухкаловим, з яким ще рік тому вони створили спільний проект - промоутерську компанію Elite Boxing Promotion.

В.Бухкалов, з яким раніше співпрацював С.Черновецький, про долю клубу і самого Степана не знає. «Ми вже не партнери. А до клубу Степана я ніякого відношення не мав», - розповів В.Бухкалов.

Нагадаємо, у травні 2010 року в клубі «Фрістайл» голови промоутерських компаній К2 East Promotions та Elite Boxing Promotion Вадим Бухкалов і Степан Черновецький оголосили про об'єднання зусиль і подальшої спільної роботи у сфері професійного боксу. А незадовго до цього сам Степан залишив фракцію Блоку Черновецького у Київраді, щоб займатися організацією боксерських поєдинків.

Щоправда, деякі знайомі С.Черновецького кажуть, що зміна назви «Фрістайл» на «Спортлайф» - всього лише хід для залучення клієнтів.

Сина мера Києва Степана Черновецького у травні бачили в іспанській Барселоні, де на 10 млн євро він підшукував нерухомість.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі