Син депутата влаштував стрілянину по людях на базі відпочинку. Порушено справу

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Кримінальну справу порушено за статтею "хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї". Між тим, у партії «Батьківщина» стверджують, що депутатський син не просто "розважався" стріляниною, а важко поранив людину.

Міліція порушила кримінальну справу за фактом стрілянини на базі відпочинку в Новоархангельську (Кіровоградська обл.) за участю сина депутата Кіровоградської обласної ради. У партії «Батьківщина» стверджують, що син депутата важко поранив місцевого жителя.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області у понеділок, справу порушено за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для заподіяння тілесних ушкоджень).

Розслідування перебуває на контролі прокуратури області. Ведеться досудове слідство. Правоохоронці встановлюють підстави законності володіння зброєю сином депутата.

Тим часом, за інформацією прес-служби обласної організації партії «Батьківщина», син депутата Кіровоградської облради від Партії регіонів Ростислав Крамар у ніч на 7 липня влаштував стрілянину на одній із баз відпочинку, де проводили дозвілля кілька сімей з дітьми.

В результаті інциденту вогнепальне поранення отримав житель Новоархангельська.

«Побачивши, як мажор стріляє зі зброї, люди спробували його вгамувати. Проте у відповідь на зауваження Ростислав Крамар приставив пістолет до скроні одного з чоловіків, а потім почав стріляти по ногах іншого. Після того, як свідки стрілянини стали кликати на допомогу, молодий чоловік утік з місця події. В результаті один з постраждалих у реанімації, де його прооперували», - йдеться у повідомленні прес-служби "Батьківщини".

Згідно з їхніми даними, співробітники міліції, які прибули на місце, встановили, що Крамар стріляв з вогнепальної зброї бойовими патронами. !zn

Читайте також:

Дочка регіонала насмерть збила байкера (фото)

Водій, який збив двох даішників біля «Олімпійського», був під дією наркотиків

Мажор, який вбив лікаря «швидкої», вимагає від мами загиблої мільйон гривень за моральну шкоду

Сина прокурора, який вбив трьох жінок, засудили до 6 років в'язниці і відпустили із зали суду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі