Тепла погода збережеться в Україні всього три дні

Поділитися
© pni, flickr.com
У найближчі три дні в Україні буде тепло, але вже у четвер почне надходити холодне арктичне повітря з півночі Росії та денна температура у четвер-суботу опуститься до 14-19 градусів.

У найближчі дні в Україні збережеться тепла сонячна погода, а потім пройдуть дощі і температура повітря знизиться. Про це на прес-конференції в понеділок, 21 травня, повідомив начальник Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

За його словами, зараз в Україні максимальна температура повітря досягає 22-29 градусів тепла, такий характер погоди збережеться ще три дні: протягом 21, 22 і 23 травня. У цей період буде дуже мало опадів, тільки в Криму очікуються інтенсивні грозові дощі.

З 23 травня, за словами Кульбіди, у західних, південно-західних і частині південних областей очікується циклон, який призведе до опадів.

«Починаючи з 24-го числа, погодні умови по країні почнуть змінюватися, причому в різних напрямках», - повідомив начальник Укргідрометцентру.

За його словами, 24-25 травня по всій території України пройдуть дощі різної інтенсивності з грозами.

Крім того, як повідомив Кульбіда, з півночі Росії на територію України почне надходити холодне арктичне повітря, яке сприятиме зниженню температури повітря спочатку в північних областях України. Максимальна денна температура 24-26 травня становитиме 14-19 градусів.

Разом з тим, начальник Укргідрометцентру зазначив, що 25-26 травня зниження температури слід очікувати у південних і східних областях на 8-10 градусів.

«Після 25 травня ми не очікуємо істотних опадів на території України, а температурний режим почне підвищуватися до дуже високих значень. До таких значень, які є зараз: 22-27 градусів тепла», - сказав Кульбіда. !zn

Читайте також:

До кінця травня в Україні збережеться прохолодна дощова погода

Літо в цьому році буде спекотнішим, ніж у минулому

За останні 25 років зимова температура в Україні підвищилася на 2 градуси

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі