Тільки 2% українців відмовляються зустрічати Новий рік

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Головне свято українців, Новий рік, не будуть зустрічати лише 2% опитаних компанією Research&Branding Group.

При цьому більшість респондентів (73%) планують зустрічати Новий рік вдома у колі близьких і рідних, кожен десятий (10%) планує зустрічати Новий рік у гостях, з друзями, 6% - ще не визначилися, 3% зустрінуть удома, а потім вирушать до розважальних закладів.

На самоті зустрінуть Новий рік 2% українців.

Як правило, зустрічі Нового року у колі сім'ї у більшій мірі віддають перевагу українці старше 30 років (77%), тоді як серед респондентів до 30 років таких 56%.

Дві третини жителів країни (61%) планують накривати новорічний стіл, навпаки - не будуть цього робити - 16%, а кожен четвертий (23%) - ще не визначився.

Ті жителі України, які будуть накривати новорічний стіл, планують його в середньому на п'ять осіб і розраховують витратити на це в середньому 558 грн.

Компанія Research&Branding Group проводила опитування 4 по 14 грудня 2011 року. Збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України і АР Крим. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 2078 осіб. Очікувана середня помилка вибірки складає +-2,2%.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі