Цієї весни випускників не будуть забирати в армію

Поділитися
Міністерство оборони пообіцяло не кликати на строкову військову службу випускників навесні.

Випускників 2012 року не буде притягнуто до весняного призову. Про це заявив міністр оборони України Дмитро Саламатін, коментуючи особливості весняного призову 2012 року, пов'язані з проведенням в Україні фінальної частини Євро-2012, повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

«Завершення навчання у навчальних закладах на місяць раніше, у травні 2012-го, не спричинить призову випускників на військову службу і не обмежить їхнє право на отримання вищої освіти. Закликаю юнаків та їхніх батьків не хвилюватися і спокійно готуватися до вступної кампанії. Міністерство оборони забезпечить кожному випускнику 2012 року право на продовження освіти», - цитує прес-служба слова міністра.

За словами Саламатіна, начальник Генерального штабу ЗСУ Володимир Замана спеціальної телеграмою довів відповідну інформацію до відома командування Сухопутних військ, оперативних командувань і військових комісаріатів ВСУ.

Нагадаємо, весняний призов 2012 року буде проходити під час підготовки України до Євро-2012. Однією з умов підготовки до чемпіонату є рішення про завершення навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах I-II ступеня акредитації на місяць раніше - у травні 2012 року. Через це призовників, які закінчують навчання, могло бути навесні призвано на строкову військову службу. !zn

Читайте також:

Кількість військовослужбовців у ЗСУ до 2017 року скоротиться на 15-20% - Єжель

Випускників вишів забезпечать роботою


Їжачки в тумані, або Чого навчають у школі?

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі