Цукерберг подарував російському прем'єрові футболку

Поділитися
Російський прем'єр-міністр Медвєдєв на зустрічі з Цукербергом заявив, що має право на існування ідея «дозволити самому власнику авторських прав визначати межі захисту цього права». Від засновника Facebook він отримав футболку.

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медвєдєв зустрівся з засновником соціальної мережі Facebook Марком Цукербергом та отримав у подарунок футболку з адресою своєї сторіночки у цій соціальній мережі.

Медвєдєв і Цукерберг обговорювали питання дотримання авторських прав в інтернеті.

На думку глави російського уряду, має право на існування ідея «дозволити самому власнику авторських прав визначати межі захисту цього права».

Засновник Facebook зауважив, що його компанія «з повною серйозністю ставиться до захисту авторських прав», застосовуючи для їхнього захисту різні методи.

У російських ЗМІ напередодні візиту Цукерберга в Москву з'явилися повідомлення про те, що він проводить агресивну політику щодо вербування програмістів з провідних російських компаній. На думку президента IT-холдингу IBS Group Анатолія Карачинського, зустріч Цукерберга і Медвєдєва «легітимізує витік мізків» з Росії.

«Ті, хто сходив (на зустрічі з Цукербергом), розповідали, що їм запропонували роботу і негайну евакуацію в Америку», - повідомив Карачинский на своїй сторінці у Facebook. Він також порівняв те, що відбувається, з операцією з масового вивозення російських програмістів компанією Microsoft в 1998 році.

28-річний Цукерберг, який займає 36 місце у списку найбагатших людей світу Forbes, є засновником і гендиректором Facebook - найбільшої соціальної мережі в світі, яка налічує більше 900 млн користувачів.

Facebook в даний момент переживає не найкращий момент, оскільки ціна на її акції до поточного моменту знизилася майже удвічі з моменту IPO у травні 2012 року.

У перший день після виходу на ринок акції Facebook продавалися за ціною 38 доларів. Відтоді вони втратили 49% вартості. !zn

Читайте також:

Президентові Ірану у США подарували спідню з написом «Я люблю Нью-Йорк» і квиток в музей історії Голокосту

Шварценеггер поспілкувався з Медведєвим у Twitter

Медвєдєв «покопирсався в інтернеті» і попросив українців берегти Азарова

Медвєдєв оголосив росіянам, що інтернет «спотворює картину»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі