Туристи назвали найкраще у світі місто 2012 року

Поділитися
© leonardo-travel.ru
Британська столиця стала найкращим місцем для подорожей, обігнавши навіть такі привабливі для туристів мегаполіси як Париж і Нью-Йорк.

За підсумками опитування, проведеного серед тисяч туристів популярним порталом TripAdvisor, Лондон названо кращим містом світу для відвідування у 2012 році.

«Столицю Сполученого Королівства визнано найкращим місцем для туристів найбільш компетентною в цьому відношенні групою - самими мандрівниками», - заявив офіційний представник порталу. За його словами, в міжнародному дослідженні взяли участь кілька тисяч осіб.

Успіх Лондона у «конкурсі привабливості» пов'язаний з великою кількістю подій міжнародного значення, які залучили і привертають до міста величезне число туристів: серед них торішнє королівське весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон, заплановані на цей рік урочистості з нагоди 60-річного ювілею правління королеви, а також XXX літні Олімпійські ігри.

Лондон обігнав у рейтингу 25 найбільш привабливих для туристів міст, в тому числі Нью-Йорк, Париж, і торішнього переможця - Кейптаун. Список складений на основі десятків тисяч відгуків туристів, які оцінювали 440 напрямків по всьому світу.

До речі, буквально кілька років тому туристи називали той самий Лондон «смердючим, сірим і дорогим». А в рейтингу британських напрямків у 2010 році місто не входило навіть у трійку, залишаючись за Единбургом, Брайтоном і Йорком. «Столиця останнім часом була часто на слуху завдяки королівському весіллю, діамантовому ювілею королеви і, звичайно, Олімпіаді, і ми бачимо, яке задоволення від міста отримують туристи», - сказала директор TripAdvisor Емма Шоу. !zn

Читайте також:

Українські туроператори шукають свою правду. Для нас

Український туризм. Погляд преси

Захисники Венеції закликали ООН заборонити в місті неконтрольований туризм

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі