В Ахметова обіцяють зберегти вигляд київського ЦУМу після реконструкції

Поділитися
© ZN.UA
Компанія "Еста Холдинг", що входить до групи СКМ Ріната Ахметова, приступила до останнього етапу розробки концепції реконструкції київського ЦУМу. Торгові площі ЦУМу планується розширити, але фасад будівлі, яку було споруджено у 1939 році, буде збережено у незмінному вигляді, обіцяють у компанії.

Як повідомили у прес-службі компанії, початок реконструкції заплановано на лютий 2012 року - після закінчення терміну договорів з орендарями. Нова концепція магазину буде представлена ​​громадськості наприкінці січня, після остаточного затвердження.

«ЦУМ є знаковим об'єктом як для Києва, так і України в цілому, тому для нас було дуже важливо зберегти цю спадщину і повернути універмагу його колишні престиж і славу. Для розробки нової концепції ЦУМу були залучені консультанти світового масштабу», - сказав інвестиційний директор Еста Холдинг Максим Громадцов.

Реконструкція передбачає, що ЦУМ залишиться універмагом і збереже свою історичну назву. Новий фірмовий стиль ЦУМу зараз розробляє міжнароднe брендингове агентствo, фахівці якого протягом декількох місяців вивчали місцеві традиції, культуру і звички для того, щоб запропонувати рішення, яке припаде до душі жителям і гостям столиці.

Нагадаємо, Київський ЦУМ (за адресою вул.Хрещатик/Б.Хмельницького, д.38/2) перейшов під контроль "Еста Холдинг" у грудні 2010 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі