У Києві пройдуть незаконні вуличні перегони у пам'ять про чиновника, який розбився на спорткарі

Поділитися
© history-map.com
Управління ДАІ Києва закликало як організаторів, так і учасників незаконних вуличних перегонів відмовитися від таких незаконних дій. Замість цього їм запропонували провести змагання в рамках закону - на трасі спорткомплексу "Чайка".

У ніч з п'ятниці на суботу в Києві заплановані вуличні перегони пам'яті чиновника Мінекономіки Сергія Чекашкіна, який розбився в ДТП на Dodge Viper у ніч на 23 вересня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби київського ДАІ.

"Державтоінспекція столиці звертається до всіх учасників запланованих на ніч п'ятниці вуличних перегонів пам'яті загиблого Сергія Чекашкіна, врахувати, що подібні заходи, якщо на їхнє проведення немає дозволу, є незаконними", - йдеться у повідомленні ДАІ.

Управління ДАІ Києва закликало як організаторів, так і учасників незаконних вуличних перегонів відмовитися від таких незаконних дій.

"Замість цього пропонуємо провести це в рамках закону, наприклад на спорткомплексі "Чайка", де всі охочі зможуть помірятися силами своїх транспортних засобів", - відзначили в прес-службі.

- Під час нелегальних вуличних перегонів у Києві загинув чиновник, який раніше відшкодовував ПДВ

Як повідомлялося, у ніч на неділю, 23 вересня, в Києві під час нелегальних автоперегонів загинув Сергій Чекашкін, директор департаменту фінансової політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Крім нього загинули ще дві людини.

За повідомленням очевидців, автоперегони проходили на проспекті Бажана в Києві, відразу за Південним мостом. Співробітників ДАІ, що приїхали на місце, організатори в нецензурній формі попросили піти і продовжили перегони. !zn

Читайте також:

Кортеж Королевської і Шевченка потрапив у ДТП, є постраждалі (ВІДЕО)


У Києві на величезній швидкості розбився високопоставлений чиновник СБУ

В Україні за перше півріччя у ДТП загинуло більше двох тисяч осіб

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі