У кінці травня у швидкісних потягах з'явиться інтернет

Поділитися
© aktau-news.kz
З 28 травня у швидкісних потягах з'явиться доступ до мережі інтернет. Обладнання введено в експлуатацію у повному обсязі на Донецькій і Львівській залізницях, на Південно-Західній та Південній залізницях ведуться роботи.

28 травня у пасажирів швидкісних потягів з'явиться доступ до мережі інтернет. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

«Залізничники закінчують організацію роботи телекомунікаційної мережі бездротового доступу в Інтернет у потягах, які курсуватимуть на ділянках швидкісного руху», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Обладнання введено в експлуатацію у повному обсязі на Донецькій і Львівській залізницях, на Південно-Західній та Південній залізницях ведуться роботи.

Станом на 14 травня завершується встановлення радіовеж: встановлено 207 радіовеж з 223 на ділянці Львів - Київ - Донецьк і 12 радіовеж з 24 на ділянці Полтава - Харків. Залізничні зв'язківці виконують роботи з підключення радіовеж до електроживлення.

Планується, що роботи будуть завершені до 21 травня.

Введення телекомунікаційної мережі в експлуатацію з наданням послуг доступу до мережі Інтернет пасажирам швидкісних потягів заплановано на 28 травня 2012 року. !zn

Читайте також:

Вчені: Спілкування в інтернеті мало відрізняється від звичайного


Інтернет у столичному метро з'явиться не раніше 2013 року

WikiLeaks виявив в Україні компанії, які шпигують за українцями в інтернеті

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі