У Львівській області люди перекрили міжнародну трасу, щоб змусити чиновників відремонтувати дорогу

Поділитися
© vk.com/stopluka_org
Близько тисячі мешканців Хирова Старосамбірського району заблокували трасу через «катастрофічний стан доріг». Півсотні машин стоять у заторі.

Мешканці міста Хирів Старосамбірського району Львівської області перекрили міжнародну трасу до митного переходу Смільниця. Про це повідомив мешканець міста Роман Ляхович.

Близько тисячі мешканців заблокували трасу через катастрофічний стан доріг. «Дорога заблокована на пішохідному переході, затори є з обох сторін. Ми неодноразово попереджали владу, що будемо перекривати, якщо не відремонтують дорогу», - сказав Роман Ляхович.

Як повідомили у прес-службі Львівської митниці, у пункти пропуску немає черг і машин. У митниці припускають, що люди попереджені про перекриття траси, і тому оминають цей пункт пропуску.

«Близько 50 машин стоїть у заторі. Працівники Державтоінспекції присутні на місці і працюють, щоб уникнути аварійних ситуацій», - розповів інспектор відділу УДАІ у Львівській області Тарас Дзвоник.

Він також зазначив, що зробити об’їзд неможливо.

Нагадаємо, 14 липня у селі Гайок Кам’янка-Бузького району Львівської області близько 90 мешканців перекрили трасу Львів-Луцьк, протестуючи проти жахливого стану доріг, який неодноразово ставав причиною ДТП та травм людей. 5 липня у селі Холодновідка Пустомитівського району Львівщини представники об’єднаної опозиції перекривали трасу на Шегині на знак протесту проти ухвалення парламентом мовного законопроекту. !zn

Читайте також:

Україна посіла 16 місце в рейтингу доріг - з кінця

Для ремонту всіх доріг в Україні буде потрібно 85 років

У Києві будуть знову ремонтувати проспект, який здали до Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі