У міліції не підтвердили, що вбивця охоронців «Каравану» - російський кілер

Поділитися
Інформацію про особу вбивці охоронців «Каравану» в міліції знову не підтвердили. Пошуки тривають.

У МВС України не підтверджують інформацію про те, що до розстрілу трьох охоронців в ТРЦ «Караван» в Києві причетний російський кілер, на рахунку якого мінімум 18 жертв.

«Ми не підтверджуємо цю інформацію», - сказав агентству «Інтерфакс-Україна» начальник управління зв'язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук, коментуючи інформацію, що з'явилася в ЗМІ.
Український Forbes з посиланням на джерело в МВС повідомив, що міністерство ідентифікувало особу злочинця, який убив в ТРЦ «Караван» трьох охоронців і поранив четвертого.
«Вбивство скоїв російський кілер, на рахунку якого, за непідтвердженими даними, 18 жертв», - пише видання.
Нагадаємо, що 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувача, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках охорони, в результаті чого троє чоловіків загинуло на місці. Сам він встиг втекти.
Охоронця, який вижив під час стрілянини, прооперували у Київській лікарні швидкої допомоги. Стан його оцінюється як дуже важкий.
У правоохоронних органах висунули припущення, що вбивцею міг бути чоловік, який мав відношення до силових структур, оскільки характер поранень говорить про те, що він стріляв на ураження.
Гіпермаркет оголосив нагороду - 100 тис. грн за цінну інформацію про злочинця. !zn
Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі