У Міносвіти пообіцяли почати навчальний рік у суботу - 1 вересня

Поділитися
© upload-fest.ru
Навчальний рік має розпочатися проведенням свята "День знань" у суботу, 1 вересня, а закінчитися проведенням навчальних екскурсій у 1-4 класах (27-30 травня), навчальних екскурсій та практики у 5-8 і 10 класах (27 травня-7 червня ) і державною підсумковою атестацією випускників початкової, основної та старшої школи.

Відповідно до затвердженого Міністерством освіти графіку, новий навчальний рік розпочнеться 1 вересня 2012 святом "День знань", повідомляє сайт osvita.ua з посиланням на прес-службу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту.

У 2012/2013 навчальному році заняття будуть організовуватись за звичайною семестровою системою: I семестр - з 1 вересня по 28 грудня, II семестр - з 14 січня по 24 травня (25 для шкіл, що працюють по шестиденному робочому тижні).

Навчальний рік має розпочатися проведенням свята "День знань" у суботу, 1 вересня, а закінчитися проведенням навчальних екскурсій у 1-4 класах (27-30 травня), навчальних екскурсій та практики у 5-8 і 10 класах (27 травня-7 червня ) і державною підсумковою атестацією випускників початкової, основної та старшої школи. Державна підсумкова атестація для учнів 4-х класів проводитиметься з 13 по 21 травня, для випускників 9-х класів - з 28 травня по 11 червня, для випускників 11-х класів - з 27 по 31 травня.

Вручення документів про освіту рекомендується провести для випускників 9-х класів 11-12 червня, 11-х класів - 1-2 червня.

Протягом навчального року для учнів проводяться канікули: орієнтовно, осінні з 29 жовтня по 4 листопада, зимові з 29 грудня по 13 січня, весняні з 25 по 31 березня.

З урахуванням місцевих особливостей і кліматичних умов, за погодженням з відповідними місцевими органами управління освітою, можуть змінюватися структура навчального року та графік учнівських канікул. Навчальну практику та навчальні екскурсії за рішенням навчального закладу можна провести в інші терміни, або протягом навчального року, наголошується в повідомленні. !zn

Читайте також:

У 2013 році одинадцятикласники отримають дипломи 1 червня

Табачник запропонував створити в Києві російську гімназію, тому що таких мало (документ)


Міносвіти відмовилося від включення в шкільну програму Гаррі Поттера

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі