У новорічну ніч кияни побачать феєричне шоу

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Київська міська державна адміністрація запрошує киян та гостей столиці зустріти Новий рік на головній площі країни - Майдані Незалежності. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Свято зустрічі 2012 року відбудеться під гаслом «Вітаємо рік Євро-2012 в Україні!» Як запевняють організатори заходу, дух футбольного свята буде панувати у країні з першої хвилини Нового року.

З Новим 2012 роком киян та гостей столиці привітає зі сцени голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Вітатимуть гостей свята і відомі українські виконавці. У концертній програмі візьмуть участь: групи «ВВ», «ТНМК», «Скрябін», «Мед Хедз», «Час і Скло», переможниця Євробачення Руслана, Еріка, Коля Серьга та інші. Артисти обіцяють глядачам нові пісні, новорічні хіти та спеціальні футбольні присвячення Євро-2012, Україні, національній збірній з футболу.

Також, під час шоу-програми планується використовувати декілька нових для України спецефектів, і презентувати найкраще у країні вогняне шоу.

Новорічна шоу-програма на Майдані Незалежності розпочнеться 31 грудня о 21:00 і триватиме до 2-х годин ночі 1 січня.

За інформацією КМДА, сценічний комплекс на Майдані Незалежності у новорічну ніч буде нагадувати футбольне поле з «золотими воротами». Такий концепт буде реалізовано завдяки нестандартним конструкціям і спеціальним екранам.

Імпровізовані футбольні ворота буде побудовано з 40-метрових світлодіодів. Вся потужність сценічного комплексу та телевізійної техніки буде забезпечуватися виключно генераторами і не вплине на енергозабезпечення міста.

Святкуватимуть на Майдані Незалежності і Різдво Христове. Концерт 7 січня 2012 року розпочнеться о 14:00. А 19 січня кияни відзначать Водохрещення на Оболонській набережній біля Свято-Покровського собору і в парку культури і відпочинку «Гідропарк».

Нагадаємо, у новорічну ніч у Києві буде продовжено роботу міського громадського транспорту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі