У понеділок буде холодно: вночі мороз, вдень трохи тепліше

Поділитися
У понеділок буде холодно: вночі мороз, вдень трохи тепліше © {e u g e n e}, flickr.com
Новий тиждень почнеться з заморозків, туману і невеликої ожеледі. Завтра в понеділок в Україні хмарно, але без істотних опадів. Температура вночі від +2° до -3° морозу, вдень 1-6° тепла.

У понеділок, 19 листопада, в Україні очікується хоч і хмарна погода з проясненнями, але обійдеться без істотних опадів, вплив прохолодної повітряної маси збережеться. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

- З 15 листопада в Україну прийдуть морози, але без снігу


Вночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь. Вітер переважно південний, 5-10 м/с. Температура вночі від +2° тепла до -3° морозу, у східних областях та Карпатах -1-6° морозу, в Криму 2-7° тепла, вдень в Україні 1-6° тепла, на Закарпатті та півдні Криму 7-12°.

У Києві та Київській області без істотних опадів, вночі та вранці слабкий туман, слабка ожеледь. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі по області від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла; у Києві вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла.

- Гідрометцентр на 99% прогнозує теплу зиму в Україні

У вівторок, 20 листопада, як і раніше опадів не очікується. Вночі, вранці місцями туман, слабка ожеледь. Вітер південно-східний, у південній частині північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря від -3° до +2°С, в Криму 3-8 ° тепла, вдень в Україні 1-6° тепла, на Закарпатті та на півдні Криму - до +13°С. У Києві температура вночі - близько 0°, вдень 3-5° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 19 листопада найвища температура була зафіксована в 1926 році, коли піднялася до позначки +14,4°С, а найнижча - в 1902, коли в місті було 17,6 градусів морозу. !zn

Читайте також:

З початком холодів у Борисполі відключили тепло й гарячу воду

Пенсіонери Овруча готуються замерзати: їм ніде дістати на опалення 15 тис. грн

У Києві почалися приготування до Нового року: на Майдані встановлюють головну ялинку країни

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі