У середу в Україні сніг, вночі до 13° морозу

Поділитися
Завтра на всій території країни очікується похолодання, особливо це буде помітно вночі - місцями до -9-13° морозу. Вдень буде трохи тепліше - від 5° морозу, навіть місцями плюсова температура. При цьому вітер з мокрим снігом та ожеледицею.

У середу, 5 грудня по Україні погода буде хмарною з проясненнями, прогнозують в Укргідрометцентрі. Без істотних опадів, лише вночі на Закарпатті невеликий сніг, вдень у західних, Житомирській, Вінницькій областях - мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, в Карпатах йтиме невеликий сніг вночі та вдень.

На дорогах України, окрім південної частини, ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с, вдень у західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі - 9-4° морозу, у південній частині та на Закарпатті 5-0° морозу, вдень - від 4° морозу до 1° тепла, на півдні - 2-7° тепла; на Південному узбережжі Криму вночі - 3-5°, вдень - 10-12° тепла, в Карпатах вночі 13-8° морозу, вдень - 5-0° морозу.

У Київській області хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-4° морозу, вдень - від 4° морозу до 1° тепла.

У Києві хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі - 6-4° морозу, вдень 2-0° морозу. !zn

Читайте також:

В Україні через снігопад 302 населених пункти залишилися без світла

Перший снігопад паралізував рух у Києві

Майже 60 автомобілів застрягли на дорогах України через сніг та ожеледицю

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі