У центр Москви перед «Маршем мільйонів» стягують військову техніку

Поділитися
© center.ria.ru
На черговий «Марш мільйонів» опозиція має намір вивести до 50 тис. осіб. Влада стягує у центр Москви військову техніку. В цей час Олексія Навального, Іллю Яшина та Ксенію Собчак допитують слідчі. Напередодні в їхніх будинках провели обшуки.

У Москву, де опозиція сьогодні планує провести «Марш мільйонів», стягуються внутрішні війська. Колони військового транспорту рухаються по Тверській вулиці. Багато військових машин стоїть на Пушкінській площі, звідки має розпочатися опозиційний хода.

Учасники пройдуть по бульварах до проспекту Сахарова, де відбудеться мітинг. Акція була узгоджена зі столичною владою. Заявлене число учасників заходу - до 50 тисяч осіб. Збір людей на ходу призначений на 12:00 мск (11:00 за Києвом), само хода стартує о 13:00, а мітинг відбудеться з 15:00 до 18:00.

Кількох організаторів «Маршу мільйонів" і цивільних активістів, які планували взяти в ньому участь, викликано сьогодні на допит до слідчих - після проведених у них вдома у понеділок, 11 червня, обшуків. Зокрема, у Слідчому комітеті Росії допитують опозиціонерів Олексія Навального, Іллю Яшина та телеведучу Ксенію Собчак.

Допити і обшуки проводяться у рамках розслідування справи про заворушення на попередньому «Марші мільйонів» 6 травня. У цій справі вже затримано 13 осіб.

На допит у справі про заворушення на Болотній площі були викликані також координатор «Лівого фронту» Сергій Удальцов і його дружина Анастасія, проте вони не прийдуть. Удальцов повідомив через свого адвоката, що готовий з'явитися до слідчих в інший день, а сьогодні він має намір брати участь в опозиційній акції «Марш мільйонів». !zn

Читайте також:

Путінська Азіропа

В Україні пом’якшать покарання за несанкціоновані акції протесту

У Москві на «контрольну прогулянку» з письменниками вийшло до 15 тисяч осіб (відео)

На Болотній площі в Москві демонстранти зіткнулися з поліцією (фото, відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі