У Запоріжжі розбився автобус зі співробітниками податкової служби. Чотири людини загинуло

Поділитися
© neapol.tv
У Запоріжжі в результаті зіткнення з «КамАЗом» розбився автобус зі співробітниками податкової служби. Чотири пасажири загинули, 10 травмовані. За однією з версій, аварія могла статися через маневри автомобіля «Славута», що частково виїхав на зустрічну смугу.

У Запоріжжі на трасі Харків-Сімферополь внаслідок ДТП розбився мікроавтобус, в якому знаходилися працівники податкової служби. 4 пасажири мікроавтобуса загинули, 10 травмовані.

Як повідомили джерела в правоохоронних органах Запоріжжя, 26 травня на 373 км. автотраси Харків-Сімферополь мікроавтобус з пасажирами врізався у вантажівку "КамАЗ" з причепом.

"За однією з версій, аварія могла статися через маневрів автомобіля" Славута ", який рухався попереду" КамАЗа "у напрямку Запоріжжя. З невстановлених причин," Славута "частково виїхала зі своєї смуги руху на зустрічну, зачепивши йде назустріч мікроавтобус. Від удару його занесло на "КамАЗ", що їхав за "Славутою", - повідомили джерела

В результаті зіткнення загинули на місці 4 пасажири мікроавтобусу, ще 10 людей доставлені в мелітопольські медустанови з травмами різного ступеня тяжкості.

Як повідомили родичі потерпілих, у мікроавтобусі знаходилися мелітопольські податківці, які їхали додому із Запоріжжя з відомчих футбольних змагань.

За даними свідків ДТП, рух на трасі довелося перекрити через аварію, транспорт об'їжджав місце ДТП через прилеглі села. !zn

Читайте також:

У Запоріжжі затримали двох чоловіків з вибухівкою

У центрі Запоріжжя вибухнула урна, в міліції заявили про хибну тривогу (фото)

У Запорізькій області до відповідальності притягнуть 33 правоохоронці через «наглядача» Онисима

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі