У Житомирі п'яний міліціонер покалічив чотирьох відвідувачів кафе

Відео
Поділитися
© kpu.net
У Житомирі у кафе «Катюша» кілька міліціонерів зі зброї поранили п'ятьох відвідувачів, у тому числі і господаря закладу, котрі заступились за дівчат, до яких чіплялися правоохоронці. Про це повідомило місцеве видання «Журнал Житомира».

У п'ятницю 7 жовтня, вночі до Королівського райвідділу міліції Житомира надійшло повідомлення від чергової медсестри травмпункту про те, що до них звернулися четверо місцевих жителів з тілесними ушкодженнями, характерними для поранень, нанесеними пристроєм для відстрілу гумових куль.

Окрім того, до реанімаційного відділення лікарні доставили співробітника міліції із закритою черепно-мозковою травмою, численними переломами та забоями.

Під час подальшої перевірки міліції було встановлено, що близько опівночі в одному з кафе міста між співробітником міліції і власником кафе виникла суперечка, яка продовжилася на вулиці і переросла в бійку, в ході якої і було застосовано зброю.

За фактом отримання тілесних ушкоджень і використання пристрою для відстрілу гумових куль співробітниками Відділом внутрішньої безпеки у Житомирській області ДВБ МВС України проводиться службове розслідування.

Всі матеріали буде передано до прокуратури для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

Однак, як повідомив вчора журналіст Віктор Котенко, посилаючись на інформацію отриману від функціонера партії "Реформи і порядок", у кафе "Катюша" ("Шашличний двір", Житомир, Польова пл.6) високопоставлений офіцер міліції з трьома колегами у стані алкогольного значного сп'яніння чіплялись до дівчат.

Власник кафе заступився, у відповідь міліціонери відкрили вогонь по людях з вогнепальної табельної зброї. Поранено 5 людей випадкових відвідувачів, у тому числі власника кафе, яких було госпіталізовано.

«Але вже 9.10.11 поранених із лікарні примусово виписали і місце їх перебування невідоме. Міліціонери замітають сліди злочину - у службових рапортах вогнепальну зброю "поміняли" на травматичну», - повідомляє видання «Журнал Житомира».

Новини 5 каналу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі