Вбивства на півдні Франції були здійснені «у відповідь на вбивства палестинських дітей»

Поділитися
© sudak-forever.ru
Вбивства військових та дітей поблизу єврейської школи здійснено з бажання помститися за загибель палестинських дітей та іноземні інтервенції французької армії, заявив глава МВС Франції Клод Геан. Тим часом, підозрюваний у вбивствах забарикадувався і каже, що він з «Аль-Каїди».

Нещодавні вбивства військових і дітей поблизу єврейської школи здійснено з бажання помститися за загибель палестинських дітей та іноземні інтервенції французької армії, повідомив у середу в Тулузі глава МВС Франції Клод Геан.

"Він (підозрюваний, що забарикадувався) називає себе моджахедом і заявляє про приналежність до "Аль-Каїди", - додав міністр.

За словами Геана, поліцейські також намагалися вести перемовини з братом підозрюваного, що забарикадувався. На місці подій знаходиться і його мати.

Тим часом, як повідомлялося раніше, поки перемовини ні до чого не привели, і поліція готує новий штурм.

Нагадаємо, вранці 19 березня у французькому місті Тулуза невідомий влаштував стрілянину біля одного з єврейських навчальних закладів. У результаті теракту загинули чотири людини, троє з них - діти. Злочинець зник із місця події на моторолері.

Жертвами нападу стали діти трьох, шести і десяти років, а також 30-річний викладач закладу.

11 березня, і у четвер, 15 березня, невідомий, пересуваючись на моторолері, застрелив одного військовослужбовця у штатському в Тулузі і двох військових у формі в місті Монтобан, розташованому в 50 кілометрах від Тулузи.

Раніше повідомлялося, що в результаті авіаударів ізраїльських військ жертвами стали, щонайменше, 25 палестинців. Палестинці у відповідь запустили по території Ізраїлю близько 100 ракет. Один ізраїльтянин був серйозно поранений. !zn

Читайте також:

У Франції невідомий влаштував стрілянину у дворі єврейської школи: загинули троє дітей


Глава МВС Франції заявив, що не всі цивілізації рівні, натякнувши на іслам

Франція продовжить позбуватися нелегальних іммігрантів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі