Вбивця брата Арбузова помер у донецькому СІЗО

Поділитися
© odnoklassniki.ru
Вбивця двоюрідного брата глави Нацбанка помер від серцевого нападу, не дочекавшись медичної допомоги. Точну причину смерті підтвердить офіційний розтин.

У ніч на 25 вересня від серцевого нападу помер Антон Ігольников, засуджений у лютому цього року до довічного ув'язнення за вбивство двоюрідного брата голови Національного банку Сергія Арбузова - Геннадія Сливного. Про це повідомила мати Ігольникова.

«Вночі у нього був серцевий напад і вони навіть не викликали «швидку», - заявила мати покійного.

У свою чергу в Управлінні пенітенціарної служби в Донецькій області області заявили, що вночі Антон Ігольников був «оглянутий черговим медиком у СІЗО. Йому було надано першу допомогу. Його було доставлено до медчастини і викликано швидку медичну допомогу. Однак, він помер до її приїзду».

Нагадаємо, Ворошиловський райсуд м. Донецька 9 лютого цього року засудив Антона Ігольникова до довічного ув'язнення зі стягненням 500 тис. грн на користь сім'ї загиблого Геннадія Сливного.

Як відомо, комерційний директор підприємства "Укрвуглебуд" Антон Ігольников зарізав двоюрідного брата Арбузова 18 липня 2011 в Донецьку.

Він приїхав у ЖЕК у своїх справах, і, не отримавши вдоволення, в запалі гніву вбив людину, що опинилася поруч . Ним був 43-річний Геннадій Сливний, двоюрідний брат глави Нацбанку Арбузова.

Ворошиловський райсуд Донецька визнав Ігольникова винним у вбивстві особи, що виконувала свій громадський та громадянський обов'язок з припинення хуліганства, і засудив його до довічного позбавлення волі.

Справа Ігольникова знаходилася на стадії касації. !zn

Читайте також:

Слідчий, який вів справи Гонгадзе і Ющенка, загинув у ДТП

У Харківській області розбився навчально-бойовий літак, загинув курсант


Апеляційний суд підтвердив вирок київському шкуродеру, який убив більше 100 собак: 4 роки в'язниці

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі