Учасників смаження яєчні на вічному вогні відпустили під підписку про невиїзд

Поділитися
© kramatorsk.info
Міліція звільнила під підписку про невиїзд двох підозрюваних у приготуванні яєчні на Вічному вогні в Парку Слави в Києві. Про це повідомив начальник прес-служби головуправління столичної міліції Володимир Поліщук.

За його словами, їх звільнено під підписку про невиїзд, тому що не були судимі і зізналися в скоєному. Вони звільнені до суду.

Міліція затримала виконуючого обов'язки прес-секретаря київської міськорганізації ВО "Свобода" Кирила Бабенцова та активіста "Чорного комітету" Богдана Тицького 1 липня як підозрюваних у приготуванні 21 червня яєчні на вічному вогні.

На наступний день, за інформацією партії, їх катували в міліції. Раніше повідомлялося, що звільнили К. Бабенцова. За словами його адвоката, молодих людей звинувачують у тому, що вони провели акцію на підтримку Анни Сінькової.

Як повідомлялося, А. Сінькова 3 місяці утримували в СІЗО за смаження яєчні в тому ж парку. 30 червня її випустили з-під варти і взяли підписку про невиїзд. Її звинувачують за статею "наруга над могилою", за якою їй загрожує до 5 років ув'язнення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі