Україна відновила статус учасника Кіотського протоколу

Поділитися
Україна отримала позитивне рішення в питанні відновлення повноцінної участі в механізмах Кіотського протоколу та відновила участь у міжнародній торгівлі викидами.

Як прогнозувало ZN.UA, у місті Бонн (Німеччина) в п'ятницю на 19-му засіданні спеціального підрозділу секретаріату ООН Україна отримала позитивне рішення в питанні відновлення повноцінної участі в механізмах Кіотського протоколу.

Як повідомляє прес-служба Державного агентства екологічних інвестицій України, це означає, що Україна відновила участь у міжнародній торгівлі викидами і зможе використовувати механізми спільного впровадження за національною процедурою вповні.

До делегації від України увійшли: голова Державного агентства екологічних інвестицій Владислав Якубовський, заступник Голови ГЕФ Вадим Пожарський, заступник директора департаменту міжнародного співробітництва Держекоінвестагентства Михайло Коваль, і ведучі, національні експерти.

Україна представила сьогодні чітку вертикаль взаємодії між урядовими органами, агентствами та науково-дослідними установами. Питання функціонування Національної системи обліку парникових газів знаходяться під особистим контролем президента й уряду України. !zn

Читайте також:

Україні можуть дозволити продавати квоти за Кіотським протоколом вже в березні

Янукович призначив нового главу Держекоінвестагентства

Канада виходить з Кіотського протоколу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі