Українські курці вимагають облаштувати місця для паління на Євро-2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Курці впевнені, що введенням тотальної заборони на паління влада провокує українців на порушення і конфлікти на стадіонах.

Громадська ініціатива «Права курців» вимагає облаштувати місця для паління на стадіонах, де проходитимуть матчі Євро-2012.

Нагадаємо, що 22 травня Верховна Рада прийняла закон, яким на період проведення Євро-2012 забороняється паління на стадіонах.

«Європейські вболівальники ще зрозуміють заборону паління на стадіонах, проте не зможуть зрозуміти відсутність спеціально відведених для цього місць. Оскільки в тих країнах Європи, де діє тотальна заборона, для курців створені всі умови, щоб не бути порушниками», - заявив координатор організації «Права курців» Юрій Палійчук.

«Верховна Рада, прийнявши відповідний закон, провокує європейських вболівальників порушувати закон. Влада ніяк не зрозуміє, що безлад з'являється тоді, коли вводяться заборони. Замість того, щоб врегулювати питання паління, створивши для цього спеціально відведені місця, Верховна Рада пішла простим для себе шляхом - шляхом заборон», - впевнений координатор громадської ініціативи «Права курців».

Палійчук прогнозує, що заборона паління під час Євро-2012 не буде працювати. «Влада ніяк не зрозуміє, що вболівальники не перестануть палити на стадіонах. Вони будуть робити це абиде, конфліктувати зі стюартами на стадіонах. Таким чином, ініціатори закону лише погіршують ситуацію», - підсумував громадський активіст. !zn

Читайте також:

Курці вимагають облаштувати місця для куріння в потягах і літаках


Курці боротимуться з повною забороною куріння в громадських місцях

Подорож через призму тютюнового лобі

Повна заборона на рекламу тютюну в Україні набуде чинності через півроку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі