Українські спортсмени потрапили у ДТП в Латвії: 18 постраждалих (ФОТО)

Поділитися
© neapol.tv
В автобусі, що потрапив в аварію, перебували 27 українських спортсменів у віці від 14 до 17 років. Аварія сталася на шосе Рига - Даугавпілс. Вантажний автомобіль зіткнувся з пасажирським автобусом, який прямував з Риги до Львова.

Минулої ночі 18 людей постраждали у великому ДТП у Латвії. На шосе Рига-Даугавпілс вантажний автомобіль зіткнувся з пасажирським автобусом.

Всього в автобусі знаходилися 27 українських спортсменів у віці від 14 до 17 років, які поверталися до Львова після змагань у Талліні. В результаті ДТП постраждали 9 молодих людей та 9 дорослих, в тому числі і водій вантажного автомобіля. Постраждалі доставлені в медичні установи Риги, Дитячу клінічну університетську лікарню (Bernu kliniska Universitates slimnica) і лікарню Гайльезерс, решту - 10 осіб - розміщено в Саласпілсі.


Пасажирський автобус після зіткнення, з'їхав униз у невелику канаву, але залишився на колесах і не перекинувся на дах. Для взвільнення багатьох постраждалих з автобуса знадобилася допомога рятувальників. На місці події розлився великий обсяг палива і моторного масла.

На ліквідацію завданих аварією збитків дорожній інфраструктурі доведеться витратити приблизно один день. На місці аварії організовані об'їзні шляхи для автотранспорту. !zn

Читайте також:

Під час нелегальних вуличних перегонів у Києві загинув чиновник, що раніше відшкодовував ПДВ

Кортеж Королевської і Шевченка потрапив у ДТП, є постраждалі (ВІДЕО)

Румунії перекинувся автобус з українцями, 1 людина загинула, 12 госпіталізовано

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі