Українських секс-рабинь постачають до 38 країн світу

Поділитися
© pauci.org
У рейтингу по боротьбі з торгівлею людьми Україна посіла 87 сходинку. Згідно з даними дослідження, найчастіше українок продають у сексуальне рабство, а чоловіків експлуатують на будівництвах у Росії.

У світовому рейтингу по боротьбі з торгівлею людьми Україна виявилася на 87-й позиції.

Експерти з економіки, політологи і криміналісти з Університету Геттінгена, Університету Гейдельберга і Лондонської школи економіки спільно розраховували індекс країн.

Всього було проаналізовано дані зі 182 країн світу. Країнам виставляли оцінки за трьома категоріями: «покарання винних у торгівлі людьми», «захист жертв торговців людьми», «попередження торгівлі людьми».

Лідируючі позиції у рейтингу зайняли Нідерланди, Швеція, США, Словенія, Бельгія, Іспанія - держави, які краще борються з контрабандистами і надають оптимальний захист жертвам.

Україна в останніх двох категоріях, щодо захисту постраждалих та попередження відповідних злочинів, набрала 3 з можливих 5 пунктів, а в першій - боротьбі зі злочинцями - значно поліпшила свої позиції і отримала «п'ятірку».

Згідно з доповіддю, все більше українських жінок продають у сексуальне рабство і змушують працювати домробітницями у 38-ми державах світу, зокрема у Росії, Польщі, Туреччині, Італії, Австрії, Іспанії, Німеччині.

Українських чоловіків експлуатують переважно на будівництві у Росії, а також у с/г секторі або в судноплавстві.

Українських дітей змушують до проституції та жебракування. Особливо до категорії ризику належать безпритульні діти та мешканці дитячих будинків.

При цьому Україна не є тільки державою-жертвою. Як випливає з доповіді, на території України примушують до безвідплатної праці і віддають у сексуальне рабство жителів і мешканок Демократичної Республіки Конго, Молдавії, Узбекистану, Чехії, Пакистану, у тому числі і дітей. !zn

Читайте також:

Стежки, що ведуть у рабство

Трохи про мистецтво тілесної любові

Насильство в домашніх капцях

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі